Wim's Garage

Bij Wim's Garage in Gent kan u terecht voor de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, alsook testen en herstellingen voor alle merken. 

Reeds van jongs af aan was Wim geïnteresseerd in motoren. Tijdens zijn studies mechanica begon hij reeds met de verkoop en het onderhoud van brommers. Op 18 jarige leeftijd startte hij, nog steeds onder het dak van zijn ouders, met de aan- en verkoop van tweedehandswagens.

Door het succes was hij in 1984 genoodzaakt op zoek te gaan naar een grotere werkplaats. Hij vestigde zich als zelfstandige in de buurt van de Dampoortstraat in Gent. In 1986 kreeg hij een aanbod als merkvertegenwoordiger, en hij opende hiervoor een toonzaal aan de Koopvaardijlaan. In 1989 verhuisde ook de werkplaats naar de Koopvaardijlaan, naast de toonzaal. Een jaar later werd Wim verdeler van Opel. Het succesverhaal ging verder en in 1996 verhuisde Wim's garage opnieuw naar een grotere locatie aan de overzijde van de Koopvaardijlaan. In de nieuwe toonzaal voor nieuwe en tweedehandswagens en de garage met afdelingen mechaniek en carrosserie zet Wim zich verder in voor de klanten.

 

Sinds 1 januari 2015 is Wim's garage een nieuw tijdperk ingestapt. Wij hebben er toen voor gekozen te stoppen als officieel Opel dealer, en zijn lid geworden van de Bosch Car Service groep. Wij voeren sindsdien ook herstellingen uit aan wagens van alle merken, maar blijven echter wel uw Opel specialist voor de regio! U kan bij ons ook nog steeds terecht voor een groot gamma tweedehandswagens, alsook fungeren wij als tussenpersoon voor de aankoop van uw nieuwe wagen.

Wim's garage blijft investeren in de toekomst en werkt steeds met de modernste technieken. Onlangs werden de werkplaatsen volledig hernieuwd om zo een nog betere service te kunnen verlenen. Het Wim's Team bestaat ondertussen uit 8 medewerkers met een passie voor auto's en techniek. Zij doen er elke dag opnieuw alles aan om de klanten te helpen. Orde en netheid dragen wij in onze werkplaats hoog in het vaandel, deze zijn immers onontbeerlijk voor het leveren van correcte werken.

Bovendien is in ons bedrijf de klant geen nummer. Naast een snelle en professionele service, hechten wij ook veel belang aan een warm onthaal. Onze technici volgen jaarlijks meerdere opleidingen, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwste technieken.Daarnaast is de werkplaats uitgerust met de modernste apparatuur, zodat u zeker kan zijn van de beste service. Om u niet nodeloos te laten wachten, gebeuren alle werken op afspraak. 

Indien gewenst, kan u gebruik maken van een vervangwagen, en dit tegen een zeer concurrentiële prijs. Voor bijkomende kosten wordt u steeds vooraf gecontacteerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Het Wim's team is er voor u! Aarzel dus niet en contacteer ons voor meer informatie!