Bandenservice

Wij beschikken over een breed assortiment zomer- en winterbanden en leveren in alle maten.

 

Uitlijnen en balanceren

Met een goed uitgelijnde auto rijdt u niet alleen veiliger, zuiniger en comfortabeler, maar uw banden en auto-onderdelen slijten ook minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trillingen, hebt u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.

 

Reparatie autobanden

Wij repareren bijna alle lekke banden. U bent zo weer op weg. Wacht niet te lang met de reparatie want te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenband veroorzaken.

 

Winterbanden

Winterbanden bieden onder de 7 °C maximale veiligheid door meer grip en een veel kortere remweg. Ze zijn speciaal afgestemd op regen en sneeuw. De kans op persoonlijk letsel voor u en anderen is ook aanzienlijk minder. Hou de conditie van uw banden daarom optimaal en laat ze op tijd controleren op profieldikte en spanning. In de kou blijven ze soepeler dan zomerbanden en door hun uitgesproken profiel kunnen ze meer water of sneeuw verplaatsen.

 

Rijden op winterbanden is uiteindelijk niet duurder, want uw zomerbanden slijten niet in de winterperiode. In een aantal wintersportlanden zijn winterbanden bovendien verplicht en riskeert u een boete als u ze niet gebruikt.

 

Autobanden wisselen (zomer en winter)

Laat uw winter- en zomerbanden op tijd wisselen. Daarmee bespaart u geld, want als u bij bepaalde temperaturen doorrijdt op de verkeerde banden, dan slijten ze sneller.

 

Opslag van uw banden

U kunt uw winter- en zomerbanden tegen een kleine vergoeding per jaar door ons laten opslaan. Dat bespaart u de opslagruimte en het vervoer van uw banden. Vraag naar de voorwaarden.