Diensten

Onderhoud volgens het boekje

Het is belangrijk uw auto, jong of oud, regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen.

Bosch Easy Way

Wim's garage Bosch Car Service biedt de diensten aan van Bosch Easy Way

Autokeuring

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren.

Aircoservice

Een goed werkende aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogd ook uw veiligheid omdat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit.

Remsysteemservice

Door een compleet programma te kunnen bieden zorgt Bosch ervoor dat alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afgestemd zijn.

Vakkundige reparaties

Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt, namelijk Bosch Car Service Wim's Garage.

Onderhoud volgens het boekje

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook bij Wim's Garage behouden, want wij werken 100% volgens de voorschriften van de fabrikanten.

Bosch Automaterialen

Naast de vakkennis van onze Bosch Car Services monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit.

Fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service Wim's Garage weet u zeker dat uw voertuig volgens de originele fabrieksvoorschriften wordt onderhouden.

Bosch Car Service Assistance

U kunt 24 uur per dag op ons rekenen!

Winterbanden

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe groot het contactoppervlak is tussen uw banden en de weg?

Schadeherstel

Schade oplopen met uw auto is nooit leuk. Het komt altijd op het verkeerde moment en is gewoon erg zonde als u gesteld ben op de waarde van uw auto.

Bandenservice

Bosch Car Service Wim's garage biedt u talloze merken tegen scherpe prijzen.